Afmetingen Social Media 2017

door | jul 13, 2017 | Social Media | 0 Reacties

social-media-afmetingen

De aanwezigheid voor bedrijven op Social Media wordt steeds belangrijker. Hierdoor is het gebruik van de juiste afmetingen voor afbeeldingen essentieel. Denk maar eens aan hoe je jezelf wilt presenteren aan de buitenwereld. Is dit met slordige afbeeldingen die maar half getoond worden? Of juist puntgave afbeeldingen? Natuurlijk kies je dan voor een afbeelding met de juiste afmetingen.

Niet iedereen heeft de gave en de tijd om photoshop skills te ontwikkelen waardoor het soms lastig is om de juiste mooie afbeelding te vinden die past bij die geweldige blogspost die je hebt geschreven.

Geen designer? Gebruik Canva!

Heb je moeite met het maken van goede afbeeldingen voor je post, headerafbeelding, advertentie of profielfoto? Neem dan eens een kijkje op het gratis design platform Canva. En het mooie is, je hoeft geen designer te zijn om prachtige afbeeldingen te maken.

Bekijk hieronder een korte video om te zelf te zien hoe makkelijk Canva werkt.

In de gratis versie zijn niet alle lay-outs te gebruiken/downloaden. Voor ongeveer $ 12,95 per maand of $ 9,95 per maand als je meteen een jaar afsluit gebruik je al de PRO versie. Zeker een aanrader! Alle afbeeldingen die je op mijn website ziet zijn ook gemaakt met Canva!

Stop met zoeken!

Om je te helpen om ook in 2017 je social media campagnes tot een succes te maken heeft Makeawebsitehub.com een handige infographic gemaakt welke up to date is tot mei 2017.

Dus geen eindeloze zoektochten meer naar afbeeldingsformaten voor platformen als Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Instagram, Pinterest, Tumblr en Google Plus. Met deze infographic heb je alle belangrijke afmetingen bij de hand.

Infographic Social Media afmetingen

Voor het gemak staan hieronder alle afmetingen voor alle social media kanalen.

Succes!

social-media-afbeelding-2017

Door Robin Vermeij

Robin is de oprichter van Alles Over Marketing, een kleinschalig online marketingbureau gespecialiseerd in webdesign, strategie, e-mail- en zoekmachinemarketing. Hulp nodig met online marketing? Dan is Robin de geschikte persoon om jouw business online te laten groeien!

Op zoek naar een winstgevende website?

Wij helpen ondernemers met winstgevende websites online succesvol te worden. Benieuwd? Vraag nu een gratis adviesgesprek aan!

Deze berichten vind je ook leuk…

Social Media afmetingen 2020

Social Media afmetingen 2020

Op zoek naar het meest complete overzicht van social media afmetingen 2020? Hieronder zie je een handig overzicht met de meest gebruikte social media platformen. 1. Facebook afmetingen 2020 Omslagfoto: 820 x 312 pixels (max bestandsgrootte 100 KB) Alles kleiner dan...

Lees meer
5 gratis social media monitoring tools

5 gratis social media monitoring tools

Vandaag de dag schieten de Social Media monitoring tools als paddenstoelen uit de grond. Deze tools geven jou inzicht in wat mensen online over jouw organisatie of merk zeggen. Welke social media tools zijn fijn om te gebruiken? In onderstaand blog lees je mijn...

Lees meer

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *