testimonials

3

onze klanten

Wat vinden ze?

Wil je ook graag een review achterlaten voor ons? Zouden wij ernorm tof vinden natuurlijk!

De website van app.macadam.eu is een goed voorbeeld van een vertaling van wensen en mogelijkheden van de opdrachtgever, naar een eindproduct wat voldoet aan alle moderne technieken en vindbaarheid op Google. Ik bedank Robin dan ook oprecht voor zijn hulp en creativiteit met het tot stand komen van deze website.

gerhard_prent_alles_over_marketing

Gerhard Prent

Macadam Europe

De site levert niet alleen lovende reacties op, maar ook nieuwe opdrachten en dat is natuurlijk de bedoeling. Robin heeft niet alleen mij maar ook mijn product supergoed neergezet. Er is veel aandacht besteed aan details en het juist verwoorden van producten en diensten.

jeltje_meijvogel_alles_over_marketing

Jeltje Meijvogel

Missbrownpaper

Het bedrijf “Alles over Marketing” heeft ons uitstekend geholpen. Wij als beginnende ondernemers/ bedrijf hebben een project op maat gekregen. Hierdoor werd er precies gekregen wat er voor ons nodig was om goed in de markt te komen. Hiermee hebben we zichtbare resultaten geboekt! Tenslotte was de communicatie altijd top en was er altijd belangstelling en betrokkenheid met adviezen en interesse vanuit hun kant. Zeker een aanrader dus!

Glenn Scheepbouwer

Floop.nl

Ik heb een vliegende start gemaakt met mijn sportschool. Robin heeft mij geholpen met het maken van een Social Media strategie. Dit is nu het belangrijkste kanaal om nieuwe leden te werven.  Super!!

Jeroen bakker testimonial alles over marketing (2)

Jeroen Bakker

Crossfit Sliedrecht

Als startende ondernemer heb ik met veel plezier de blogs van Alles Over Marketing gelezen. Duidelijke stappenplannen en handige tips hebben mij goed op weg geholpen! Een echte aanrader.

Bob Oostenrijk

De groene Aap

Als beginnend ondernemer (tekstfiguur.nl) dacht ik zelf wel even een website te maken. Dus dan neem je een gratis format af en ga je lekker bouwen. Op een bepaald moment kom je erachter dat alles wat je doet totaal ondoordacht is en puur gebaseerd op wat je mooi vindt. Alles Over Marketing heeft mij echt geholpen met het slim inrichten van mijn website en alle marketingtrucjes erop losgelaten. Met als resultaat een top website die er goed uitziet en ook optimaal werkt. Heel blij mee dus!

edwin_van_mil_alles_over_marketing

Edwin van Mil

Tekstfiguur