Simpel het lettertype van Instagram en LinkedIn veranderen

door | feb 28, 2020 | Geen onderdeel van een categorie, Social Media | 0 Reacties

Instagram en LinkedIn lettertype veranderen

Instagram en LinkedIn lettertype veranderen

Natuurlijk wil je graag dat jouw social media berichten gelezen worden. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw berichten er tussen uit springen? Eén van de dingen die je kunt doen is het lettertype van je Instagram en LinkedIn berichten veranderen. Denk aan dikke, schuine, onderstreepte of ????? teksten. Het gebruik van symbolen in je profiel of berichten draagt er ook aan bij om op te vallen.

Veranderen lettertype linkedin instagram

Zo verander je het lettertype van Instagram en LinkedIn

Het is helemaal niet zo moeilijk als je denkt. Er zijn online best wel wat tools te vinden die het lettertype van je Instagram of LinkedIn berichten in een handomdraai voor je veranderen. Mijn favoriete tools zijn die van LingoJam. Wil je alleen dik gedrukte tekst? Gebruik dan de Bold Text Generator. Ben je op zoek naar een ander lettertype? Gebruik dan de Fancy Text Generator. Leuke smiley’s , duimpjes of raketten toevoegen aan je bericht of profiel? Kijk dan eens op Cool Symbol. Het enige wat je hoeft te doen is jouw tekst in de generator te plakken en de gewenste tekst te kopiëren en te plakken in je bericht of profiel.

Instagram en LinkedIn lettertype veranderen

Afmetingen social media 2023

Nu je toch lekker bezig bent met social media heb ik nog een andere interessante post voor je om te lezen. Namelijk een compleet overzicht van alle social media afmetingen. Met behulp van dit overzicht gebruikt je altijd het juiste formaat zodat jouw afbeelding perfect in beeld komt op de tijdlijn van jouw volgers.

Zoek je iets?

Robin Vermeij

Robin is de oprichter van Alles Over Marketing, een kleinschalig online marketingbureau gespecialiseerd in webdesign, strategie, e-mail- en zoekmachinemarketing. Hulp nodig met online marketing? Dan is Robin de geschikte persoon om jouw business online te laten groeien!