Geld verdienen op het internet?

door | jul 10, 2017 | Affiliatie Marketing | 0 Reacties

Geld-verdienen-via-internet

Er zijn vele manieren om geld te verdienen op het internet. In dit blog zal ik Affiliatie Marketing verder uitlichten. Dit is één van de makkelijkste manieren om geld te verdienen zonder dat je een eigen product hebt.

Huh? Maar je moet toch een product hebben wat mensen willen kopen? Klopt helemaal. Maar Affiliatie marketing werkt net ietsje anders. Ik leg het je hieronder allemaal uit!

Kun jij niet wachten en wil jij ook iedere maand een extraatje verdienen wat kan oplopen tot een paar honderd euro?

Klik dan hier voor meer informatie >>>

Publisher of adverteerder

Bij Affiliate Marketing worden adverteerders gepromoot door publishers. Dit zijn websites of andere online media die relevante bezoekers doorsturen naar een adverteerder. De adverteerder betaalt een vergoeding als een van de doorgestuurde bezoekers overgaat tot een transactie. Deze vergoeding bedraagt meestal enkele procenten van het aankoopbedrag.

De adverteerder weet dus van tevoren hoeveel hij per order moet betalen. Als de publisher kwalitatief goede bezoekers doorstuurt kan hij met Affiliate Marketing meer verdienen dan bij andere vormen van online marketing.

Bij Affiliate Marketing heb je dus altijd twee partijen. De publisher (degene die de reclame plaatst) en de adverteerder (degene die reclame maakt).

Bijvoorbeeld:

Jij hebt op je website een recensie van een product geschreven waar je erg positief over bent. Onder de recensie zet je jouw affiliate link. Wanneer de bezoeker op jouw affiliate link klikt en vervolgens tot kopen over gaat, krijg jij dus een bepaald bedrag commissie omdat de koop via jouw affiliate link heeft plaatsgevonden. De verkoop wordt bijhouden door affiliate marketing software, waar je ook jouw persoonlijke affiliate link kunt aanmaken.

(Bron afbeelding: Daisycon)

Internet Succes Gids

Bekijk hieronder een korte video van Jacko Meijaard van Internet Succes Gids waarin wordt uitgelegd hoe je geld kunt verdienen met Affiliatie Marketing.

Nederlandse affiliate marketing software zijn onder andere:

Door een account aan te maken op (één van de) bovenstaande netwerken kun je beginnen met het promoten van andermans producten.

Jouw affiliatie link promoten?

Je kunt producten onder andere op de volgende manieren promoten:

  • je eigen website
  • social media
  • Google AdWords
  • email marketing

Het belangrijkste van affiliate marketing is dat je er voor zorgt dat de juiste doelgroep op jouw affiliate link klikt.

Zorg er dus voor dat je de juiste doelgroep gaat benaderen die al klaar is om te kopen.

Wil jij ook geld verdienen op het internet?

Jack Meijaard van Internet Succes Gids neemt je mee in de wondere wereld van affiliatie marketing.

Geld verdienen via internet is nog nooit zo makkelijk geweest.

En dat maand op maand! Zelfs wanneer je slaapt.

Benieuwd hoe?

Check de gratis mini training“Jacko onthuld je alle geheimen over geld verdienen op internet en het opbouwen van een passief inkomen. Mijn advies: wacht niet langer en ga direct aan de slag!”
Robert Mares, Slimmerondernemen.com
“Jacko laat je precies zien welke stappen jij moet zetten om geld te verdienen op het internet. Hij weet als geen ander hoe je geld moet verdienen op het internet, en is dus de beste persoon om
van te leren. Thanks!”
Christian Slagter, slagtermedia.nl

Zoek je iets?

Robin Vermeij

Robin is de oprichter van Alles Over Marketing, een kleinschalig online marketingbureau gespecialiseerd in webdesign, strategie, e-mail- en zoekmachinemarketing. Hulp nodig met online marketing? Dan is Robin de geschikte persoon om jouw business online te laten groeien!