Ons werk

Staat jouw website hier straks ook bij?

★★★★★

Jeltje Meijvogel – MissBrownpaper

“Lovende reacties en nieuwe opdrachten”

De site levert niet alleen lovende reacties op, maar ook nieuwe opdrachten en dat is natuurlijk de bedoeling. Robin heeft niet alleen mij maar ook mijn product supergoed neergezet. Er is veel aandacht besteed aan details en het juist verwoorden van producten en diensten.

★★★★★

Gerhard Prent – Macadam.eu

“Kennis en kunde!”

De website van Macadam.eu is een goed voorbeeld van een vertaling van wensen en mogelijkheden van de opdrachtgever, naar een eindproduct wat voldoet aan alle moderne technieken en vindbaarheid op Google. Ik bedank Robin dan ook oprecht voor zijn hulp en creativiteit met het tot stand komen van deze website.

★★★★★

Jeroen Bakker – CrossFit Sliedrecht

“Vliegende start van mijn sportschool”

Ik heb een vliegende start gemaakt met mijn sportschool. Robin heeft mij geholpen met het maken van een Social Media strategie. Dit is nu het belangrijkste kanaal om nieuwe leden te werven.  Super!!

★★★★★

Edwin van Mil – Tekstfiguur

“Top website!”

Als beginnend ondernemer (tekstfiguur.nl) dacht ik zelf wel even een website te maken. Dus dan neem je een gratis format af en ga je lekker bouwen. Op een bepaald moment kom je erachter dat alles wat je doet totaal ondoordacht is en puur gebaseerd op wat je mooi vindt. Alles Over Marketing heeft mij echt geholpen met het slim inrichten van mijn website en alle marketingtrucjes erop losgelaten. Met als resultaat een top website die er goed uitziet en ook optimaal werkt. Heel blij mee dus!

★★★★★

Glenn Scheepsbouwer – Floop.nl

“Zichtbare resultaten geboekt”

Het bedrijf “Alles over Marketing” heeft ons uitstekend geholpen. Wij als beginnende ondernemers/ bedrijf hebben een project op maat gekregen. Hierdoor werd er precies gekregen wat er voor ons nodig was om goed in de markt te komen. Hiermee hebben we zichtbare resultaten geboekt! Tenslotte was de communicatie altijd top en was er altijd belangstelling en betrokkenheid met adviezen en interesse vanuit hun kant. Zeker een aanrader dus!

Keertje bellen?

Wil je graag eens sparren over de mogelijkheden? Plan dan een online adviesgesprek in van 30 minuten. We bespreken dan samen wat jouw doelstellingen zijn en hoe wij je daar bij kunnen ondersteunen.

  • NGratis adviesgesprek
  • NOnline via Zoom of Hangouts