Hoger in google

Volg dit boek en je website zal hoger scoren in Google. Resultaat? Meer bezoekers, meer klanten, meer omzet!

het Ebook

Het zal je niet verbazen dat, in het huidige digitale tijdperk, de website een essentieel onderdeel van het succes van jouw organisatie is. Ga maar eens na. Wat doe jij als je van plan bent om een (grote) aankoop te doen? Juist, dan open je net zoals 80% á 90% van de Nederlands bevolking de internetbrowser en start je je zoektocht via Google.

Oké, je hebt vast al een website. Misschien zelfs wel een duur custom design met allerlei toeters en bellen. Dit is leuk en aardig maar levert dit ook business op? Hoe goed vindbaar is de website voor jouw doelgroep? Komt de website überhaupt op één van de eerste zoekpagina’s voor? Of staat je belangrijkste productpagina ergens onderaan pagina 6 waar nooit iemand komt? In de steeds verder digitaliserende wereld wordt de vindbaarheid van jouw website steeds belangrijker. Werk aan de winkel dus!

Alle tips en technieken uit dit ebook pas ik ook toe op mijn eigen website.  Zo heb ik al meerdere top #5 posities in Google wat dagelijks honderden bezoekers betekent….en dit aantal groeit iedere maand.

Wat leer je?

^

Hoofdstuk 1

De basis

^

Hoofdstuk 2

Zoekwoordonderzoek

^

Hoofdstuk 3

Content

^

Hoofdstuk 4

Techniek

^

Hoofdstuk 5

Lokale vindbaarheid

^

Hoofdstuk 6

SEO kansen

De basis

De term SEO staat voor “Search Engine Optimization” in gewoon Nederlands “Zoekmachine optimalisatie”. SEO is een verzameling van technieken.

Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in de zoekmachines. Zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo etc. kennen waarde toe aan een website of webshop.

Alle technieken die ingezet worden om de waarde van je website te vergroten vallen onder SEO. Jij wilt als ondernemer klanten werven, producten / diensten verkopen en informatie verzamelen.

Hiervoor heb je bezoekers op je website nodig. Wat doet een bezoeker voordat hij op je website komt?

Juist: googelen! Er wordt gekeken en vergeleken welke aanbieders het beste aan een zoekvraag voldoen.

Maar hoe zorg je ervoor dat bezoekers voor jouw website kiezen in de honderden zoekresultaten? Download dan snel het e-book waarin wij je het stap voor stap vertellen.

 

Hoofstukken

Pagina's

Bob Oostenrijk

Als startende ondernemer heb ik met veel plezier de blogs van Alles Over Marketing gelezen. Duidelijke stappenplannen en handige tips hebben mij goed op weg geholpen! Een echte aanrader.

Jeltje Meijvogel

Ik ben echt onwijs blij met mijn nieuwe site. De site levert niet alleen lovende reacties op, maar ook nieuwe opdrachten en dat is natuurlijk de bedoeling. Er is veel aandacht besteed aan details en het juist verwoorden van producten en diensten.

Dennis van Gelder

Leuke artikelen over marketing die je op weg helpen om online resultaten te boeken met je onderneming. Zinvol op elk niveau en je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Jeroen Bakker

Ik heb een vliegende start kunnen maken met mijn business door het volgen van de heldere en duidelijke blogs. Ik had daarnaast een aantal vragen waar ik niet uit kwam, na Robin gemaild te hebben kreeg ik binnen een dag het antwoord. Super!!

Gerhard Prent

De website van Macadam.eu is een goed voorbeeld van een vertaling van wensen en mogelijkheden van de opdrachtgever, naar een eindproduct wat voldoet aan alle moderne technieken en vindbaarheid op Google.

Over mij

Al ruim 7 jaar houd ik mij dagelijks bezig met online marketing. Door de jaren heen heb ik vele websites gebouwd, online gedragsonderzoeken, a/b testen, verleidingstechnieken en analyses uitgevoerd waardoor ik weet hoe de websitebezoeker te werk gaat en hoe je de “koopknop” kunt prikkelen. In dit boek deel ik al mijn kennis van de afgelopen jaren.

Robin Vermeij

Alles Over Marketing is een kleinschalig marketingbureau gespecialiseerd in webdesign, strategie en leadgeneratie.

Volg je mij ook op social?

Gratis adviesgesprek

Op zoek naar een nieuwe website of ondersteuning met je online marketing?
Goed plan! Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op voor een gratis adviesgesprek.
Het is geheel vrijblijvend dus je zit nergens aan vast.