Ontmoet MissBrownpaper, Customer Experience expert voor het MKB!

MissBrownpaper helpt organisaties klantgerichter te maken. Om hun gave trainingen en evenementen onder de aandacht te brengen, hebben we een nieuwe website gebouwd op het Alles Over Marketing WordPress Theme.

Responsive

Na wat onderzoek bleek dat met name de bezoekers via een mobiel device de oude website weer snel verlieten. Reden hiervoor? De site was niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Zonde natuurlijk in deze steeds verder digitaliserende wereld.

De nieuwe website is uiteraard goed leesbaar op ieder mobiel apparaat. Dit zorgt voor een fijnere gebruikservaring bij de bezoekers.

Gemakkelijk een training boeken

Voor iedere training is een aparte landingspagina gemaakt met ieder een uniek aanmeldingsformulier. Zo kan er makkelijk een training geboekt worden en is er via Google Analytics optimaal inzichtelijk via welke kanalen de bezoekers afkomstig zijn. Essentieel om te sturen op conversieoptimalisatie.

Daarnaast zijn de aanmeldformulieren direct gekoppeld aan MailChimp waardoor de contactpersonen meteen op de mailinglijst komen te staan. De volgende stap is om vanuit MailChimp automatisch een marketing mailflow te starten.

Tijd liever besteden aan ondernemen

Tijdens ons intakegesprek werd al snel duidelijk dat MissBrownpaper een ondernemer is in hart en nieren met een passie voor klantbeleving.

In plaats van zich druk te maken over de technische aspecten van een website zoals de hosting, back-ups, upgrades etc. besteedt ze haar tijd liever aan ondernemen. De keuze voor het Alles Over Marketing Theme was dan ook snel gemaakt

MissBrownpaper de content, wij de techniek

Nadat alle content was aangeleverd stond de nieuwe site binnen 2 weken live. Het heeft een fris, helder en modern design. Het boeken van een training is nu een fluitje van een cent. Door het gemak van kant-en-klare pagina templates staat een nieuwe pagina binnen enkele minuten al online. Kind kan de was doen!

Benieuwd naar het resultaat?

Bekijk website

"Ik ben echt onwijs blij met mijn nieuwe site.
De site levert niet alleen lovende reacties op, maar ook nieuwe opdrachten en dat is natuurlijk de bedoeling. Robin heeft niet alleen mij maar ook mijn product supergoed neergezet. Er is veel aandacht besteed aan details en het juist verwoorden van producten en diensten.

De website was snel klaar en toch waren al mijn wensen verwerkt. Ook extra vragen en kleine aanpassingen waren zo klaar. Ik kon dus snel de lucht in met mijn nieuwe site! Superfijn!"

Jeltje Meijvogel Missbrownpaper

Jeltje Meijvogel - Eigenaresse MissBrownpaper

Ook zo'n gave site?

Ik ben overtuigd van de kracht van het theme en ik weet zeker dat jij dat ook bent! Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

[contact-form-7 title="" id="none"]
  • Wanneer wil je contact?