Macadam Europe portfolio 1

Macadam Nederland is marktleider op het vlak

van inspectie van eindecontractvoertuigen

Macadam werd in 1993 opgericht als logistieke partner voor Fleet- en Leasemaatschappijen. Vanaf 2001 heeft Macadam zich gespecialiseerd in End-of- Lease Inspections. Macadam is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal.

Van de meer dan 425.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 85.000 gerealiseerd in Nederland zowel op locatie als ook bij de bestuurder thuis.

Meertalige website

Bij Macadam vonden wij het hoog tijd voor een nieuwe website die past bij onze groei en toekomstplannen! We zijn daarom de afgelopen maanden druk bezig geweest met het design en de bouw van een compleet nieuwe website.

Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we dan ook best een beetje trots op!

Wat is er allemaal veranderd?

  • De gehele ‘look en feel’ van de website
  • Veel frisser, moderner en vooral gebruiksvriendelijker
  • Het is nu veel makkelijker om contact met ons op te nemen, een offerte aan te vragen en onze producten en projecten te bekijken.

Precies wat wij nodig hadden!

Door de internationale ambities van Macadam is de site meertalig ingericht. Nederlands, Frans, Engels en Spaans en dit zal nog verder uitgebreid worden.

Razendsnel & Responsive

Een ander groot voordeel ten opzichte van de oude site is dat de nieuwe website perfect werkt op tablet en mobiel en ook nog eens razendsnel is. Een vereiste in de steeds mobielere wereld. Daarnaast voldoet de website volledig aan de eisen van Google om hoog te scoren in de zoekresultaten.

responsive design Macadam

 

De komende periode gebruiken wij om de website verder te optimaliseren. Ben je benieuwd hoe de website eruit ziet? Neem dan een kijkje via de onderstaande button.

Bekijk website

Het bedrijf "Alles Over Marketing" is een jonge organisatie, die onder de bezielende leiding van Robin Vermeij, een flitsende start kent. Dankzij de enorme expertise die Robin heeft op het gebied van Google en vooral "hoe een slimme website te bouwen", gaat dit bedrijf een succesvolle toekomst tegemoet.

De website van Macadam.eu is een goed voorbeeld van een vertaling van wensen en mogelijkheden van de opdrachtgever, naar een eindproduct wat voldoet aan alle moderne technieken en vindbaarheid op Google. Ik bedank Robin dan ook oprecht voor zijn hulp en creativiteit met het tot stand komen van deze website.

Ik kan dan ook iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de knowhow van Robin Vermeij en zijn bedrijf Alles Over Marketing.

Gerhard Prent testimonial

Gerhard Prent - Marketing Manager Macadam Nederland

Ook zo'n gave site?

Neem vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden.

[contact-form-7 title="" id="none"]
  • Wanneer wil je contact?